Real Finans motto er å være rask, enkel og sikker. Real Finans er en uavhengig långiver og har ca 900 lånet søkere hver måned.

Real Finans tilbyr privatlån, billån og kredittkort. Privatlån kan søkes om mellom 30 000-250 000 kroner, med en lånperiode på 12 år. Du kan også velge mellom å ta et lån med eller uten sikkerhet. En sikret lån betyr at du låner med en sikkerhet, for Nike Zoom Winflo 2 eksempel et hus. Siden et sikret lån er tryggere for utlåneren, er renten med sikkerhet vanligvis mye lavere enn et usikret lån. Du kan også velge mellom å søke om et lån for deg selv eller sammen med din partneren. Prosessen er vanligvis mye mer enklere og raskere hvis du velger å låne sammen med din partner, siden dette er tryggere for utlåner.

På Real Finans kan du søke om kredittkort grense opptil 50 000 kroner. Du kan også søke om ulike typer billån. For å kunne søke om billån må du ha en bostedsadresse, en stabil inntekt og ingen Nike Sb Paul Rodriguez 9 Review betalingsmislighold. Du søker om lån enten gjennom nettsiden deres eller via telefon.

Kontakt:

Tel. 800 49 190