Sammenlign långivere som Cheap Shoes for Women tilbyr smålån tjenesten. Spar tid og penger ved hjelp av våre guider og sammenligninger

Et smålån er en mindre type lån som man vanligvis får innvilget i løpet av noen få dager eller til og med timer. Det finnes mange långivere som tilbyr småån og det er betydelige forskjeller i rentenivå mellom hver en av disse långiverne. Det er derfor viktig å sammenligne långivere og deres lånebetingelser før man tar en avgjørelse. Vi tilbyr en omfattende liste av långivere, deres rentekostnader og andre vilkår så, dersom man vil ta opp et smålån via SMS eller på nettet, vil man nokså sikkert finne våre sammenligninger til nytte.

Långivere Eff. rente Rating
Eks: 25k o/5 år, 15,13%, etb 695. Tot: 35008.
15,13 % Søk lån
Eks: 65.000 o/5 år, 16,84%, etb 650. Tot: 94150.
16,84 % Søk lån
Eks: 10k o/5 år, 37,37%, etb 293. Tot: 27580.
37,37 % Søk lån
Eks: 5000 30 dager, 371%, etb 284. Tot: 5679.
371 % Søk lån

Grunnleggende informasjon

Et smålån er, som sagt, et lite lån. Det er også et usikret men gunstig lån dersom man vil få lånet raskt uten å være nødt til å fylle ut kompliserte skjemaer osv. Siden det er snakk om et lite lån, har et smålån tendens til å ha en kortere nedbetalingstid enn andre større usikrede lån. Standard lånetid er 30 dager, men enkelte långivere kan tilby lengre nedbetalingsperioder. Hvis man ønsker å låne penger på lengre sikt, bør man kanskje se på et privatlån. Man kan selvfølgelig bruke vår sammenligning tjeneste og finne ut hva slags nedbetalingsperioder for et smålån er tilgjengelige på markedet.

Når man sammenligner ulike smålån, må man alltid huske på kostnader lsom oppstartsavgift, gebyr ved forsinkede/manglende betalinger osv. Når man sammenligner Comprar Calzoncillos Calvin Klein alle kostnader, må man være oppmerksom på at mange långivere oppgir deres APR (årlig prosentsats) som er den totale renten og inkluderer alle andre avgifter for et helt år. En APR for et smålån kan være flere tusen prosent i forhold til et vanlig boliglån, som normalt koster rundt 5 til 12%. Et smålån er ganske dyrt og sammenligning av diverse APR kan være noe misvisende på grunn av korte nedbetalingsperioder og alle de forskjellige gebyrene.

Lånebeløp

Beløpene som man kan søke om når det kommer til smålån, er mellom 1.000 kr og 50.000 kr.

Tilbakebetaling

 

Som oftest ønsker bankene å få lånet nedbetalt etter 30 dager. Noen långivere tilbyr lengre nedbetalingstid, men det vil også koste mer. Man skal være sikker på at man har bestemt over hvor lenge man behøver pengene; man må også være i stand til å tilbakebetale beløpet etter låneperioden.

Kostnader

Det kan være ganske kostbart med et smålån. Man kan regne med at et smålån på 25000 kr vil koste ca. 35000 kr i ulike avgifter. Man skal huske at noen avgifter er faste uansett lånebeløpet, dvs. at det kan være mer kostnadseffektivt å ta et smålån på 25000 kr enn et lån på Y kr.

Sammenlign ulike smålån

 

Det er mange banker som tilbyr smålån og man skal være klar over at prisene blant disse bankene kan variere. Det er derfor viktig at man sammenligner priser, slik at man ikke betaler mer enn nødvendig.

Bruk ikke et smålån for å tilbakebetale et annet lån. Denne type løsning kan vise seg meget dyrt på lang sikt.