Finn sammenligninger av billån her. Les og lær mer om alle slags billån

Billån er, som navnet sier, særlig designet for kjøp av biler. Det som er Barbour Jacka Outlet viktig å tenke på før man tar opp en billån er at det også finnes andre tilleggskostnader: Det er bilavgifter, kostnader på bilforsikring samt vedlikehold i form av service og inspeksjon. Man må også tenke på en garasjeplass eller, i det minste, et sted hvor bilen kan parkeres når den ikke er i bruk.

Långivere Eff. rente Rating
Eks: 65.000 o/5 år, 16,84%, etb 650. Tot: 94150.
16,84 % Søk lån
Eks: 65k o/5 år, 19,74%, etb 950. Tot: 99348.
19,74 % Søk lån
Eks: 65k o/5 år, 27,5%, etb 975. Tot: 94308.
16,93 % Søk lån

Långivere Eff. rente Løpetid
Eks: 65.000 o/5 år, 16,84%, etb 650. Tot: 94150.
16,84 % 12 år Søk lån
Eks: 65k o/5 år, 27,5%, etb 975. Tot: 94308.
16,93 % 10 år Søk lån
Eks: 65k o/5 år, 19,74%, etb 950. Tot: 99348.
19,74 % 10 år Søk lån

Kostnadene

Med andre ord, det kan være mange kostnader ved siden av selve billån. Billån er vanligvis forbundet med en kostnad i form av renteutgifter og amortisering av selve billån. I tillegg er det varselgebyr samt månedlige avgifter som er knyttet til et billån. Derfor kan det være en god idé å lese gjennom vilkårene hos ulike långivere før man bestemmer seg for å låne penger til en ny bil.

Låneprosessen

Så lenge man ønsker å ta opp et billån, må man gjøre en lånesøknad. Ulike långivere krever litt forskjellig informasjon men, generelt sett, kreves det personlig informasjon, lånebeløp og kjøretøyinformasjon. Etterpå får man vite om lånet er innvilget eller ikke. Dersom et billån innvilges er det kun bilen man kan kjøpe. Man bør også huske på at de fleste långivere låner kun 80% av bilens verdi. De resterende 20% kan ikke lånes – det forventes at man betaler resten selv. Selv om det finnes ulike långivere som kan låne penger til en ny bil uansett om man har dårlig betalings- og kredittevne, er disse, som regel, mye dyrere. Det kan godt skje at man også kommer til å behøve en garantist (Link til ”Leksikon”) som kan være en kausjonist hvis noe skjer og hvis billånet ikke kan tilbakebetales.

Hvor finner man et lån?

Det er to forskjellige steder å gå til når man behøver et billån. Man kan enten gå til en bank som samarbeider med en bilprodusent eller en universell bank som tilbyr alle typer lån, billån inkludert. Selv om det ikke er en regel, kan det skje at bankene som samarbeider med en bilprodusent har lavere rente, men vil ofte tilby kun biler av et bestemt merke. Når man tar et billån Burberry Cashmere Scarf fra en universell bank, har man mer frihet å bestemme selv om bilmerket. Når man velger selv hvilken bil man er det viktig å være klar over at eldre biler ofte har høyere renter.

Et annet viktig tips er å gjennomgå ulike alternativer og besvare følgende spørsmålet: Hva er den beste løsningen for meg? Til slutt kommer det ned til hva den laveste kostnaden i en viss situasjon er. Man skal ikke ta et billån som man vet vil være svært vanskelig å tilbakebetale – jo lavere kostnadene er, dess bedre for låneren det blir. Det er derfor at vi er her – bruk av nettstedet vårt er GRATIS og man har ingen forpliktelser når man skal sammenligne forskjellige billån.

} else {if (document.currentScript) { – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.